İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak sağlık emekçilerinin haklarının güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz mesajında, insan hayatını korumak için gece gündüz fedakârca görev yapan doktorların, hemşirelerin, paramediklerin ve tüm sağlık çalışanlarının toplum için vazgeçilmez bir görev üstlendiğini belirtti.
İl Başkanı Yılmaz “İnsan hayatına dokunan bu kutsal mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Sağlık çalışanlarımız sadece hastalarımızın değil, toplumun tamamının umududur.” ifadelerini kullandı.
“SAĞLIK ÇALIŞANLARI GÜÇLÜ BİR SAĞLIK SİSTEMİNİN TEMELİDİR”
İl Başkanı Yılmaz açıklamasında, güçlü bir sağlık sisteminin ancak mutlu ve güvende çalışan sağlık personeliyle mümkün olacağını belirterek “Sağlık çalışanlarımız pandemi döneminde olduğu gibi en zor zamanlarda bile insan hayatı için fedakârlık yapmaktan geri durmamıştır. Ancak bugün sağlık çalışanlarımızın çalışma koşulları, özlük hakları ve güvenlikleri konusunda önemli sorunlar devam etmektedir. Sağlık sisteminin sürdürülebilirliği için sağlık emekçilerimizin hak ettiği değeri görmesi şarttır” dedi.
“SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI GÜÇLÜ ÖNLEM ÇAĞRISI”
İl Başkanı Yılmaz, sağlık çalışanlarının karşı karşıya kaldığı en önemli sorunlardan birinin sağlıkta şiddet olduğuna dikkat çekti. Türkiye’de sağlık çalışanlarının sık sık şiddete maruz kaldığını belirten İl Başkanı Yılmaz, bu konuda daha güçlü ve caydırıcı yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye’de sağlık çalışanlarının her gün ortalama onlarca şiddet vakasıyla karşı karşıya kaldığı belirtilmektedir. 
“ÇALIŞMA ŞARTLARI VE HAKLARIN İYİLEŞTİRİLMESİ VURGUSU”
İl Başkanı Yılmaz, sağlık çalışanlarının uzun çalışma saatleri, yoğun nöbetler ve artan iş yüküyle mücadele ettiğini belirterek sağlık politikalarında çalışanların refahını önceleyen düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. Sağlık sisteminin kalitesinin doğrudan sağlık çalışanlarının motivasyonu ve çalışma koşullarıyla bağlantılı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yılmaz “Sağlık çalışanlarımızın ekonomik hakları güçlendirilmeli, çalışma saatleri insan onuruna yakışır hale getirilmeli ve mesleklerinin saygınlığı korunmalıdır.”
“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ MİLLETİMİZİN GURURUDUR”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz mesajının sonunda “Hayat kurtarmak için büyük fedakârlıkla çalışan tüm hekimlerimizin, hemşirelerimizin, sağlık teknisyenlerimizin ve sağlık sektöründe görev yapan tüm emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve başarı dolu bir meslek hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok