Dicle Elektrik, Enerji Çocuk Naz’ı Batmanlı çocuklarla buluşturdu
Dicle Elektrik, Enerji Çocuk Naz’ı Batmanlı çocuklarla buluşturdu
Hizmet bölgesinde yaşayan halkı enerji verimliliği hakkında bilinçlendirmek amacıyla yıl boyunca çeşitli projeler gerçekleştiren Dicle Elektrik, bu kez çocukları özel bir tiyatro projesiyle buluşturdu.
Hizmet bölgesinde yaşayan halkı enerji verimliliği hakkında bilinçlendirmek amacıyla yıl boyunca çeşitli projeler gerçekleştiren Dicle Elektrik, bu kez çocukları özel bir tiyatro projesiyle buluşturdu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği tarafından hayata geçirilen ve bugüne dek Türkiye genelinde 25 binden fazla öğrenciyle buluşan “Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları” adlı gösteri Batmanlı öğrenciler için sahnelendi. nerjinin çocuklar tarafından verimli kullanılmasını sağlamak ve enerji tüketimi konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlatılan Enerji Çocuk projesinin faaliyetlerinden bir olan “Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları”, evde uygulamamız gereken, enerji verimliliğine katkı sağlayacak bazı konuları eğlenceli bir dille ve oyunlarla anlattı. “Tasarrufla Hayat, Daha Güzel Hayat” önerisiyle çocuklara sunulan gösteride enerji kaynaklarının ve tasarrufun önemine değinildi. Çocukların enerjiyi verimli kullanmayı öğrenerek, bu yolla önce aile ve ev ekonomisine, sonra da ülke ekonomisine katkıda bulunması hedefleniyor.
ÇOCUKLAR SEVDİ
Çocukların tiyatro oyununu büyük bir keyifle izlemesi ve sık sık oyuna katılım sağlamaları dikkat çekti. Oyunun sonunda çocuklara eğitime yönelik hediyeler dağıtıldı. “Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları” isimli oyun, hafta boyunca her gün Dicle Elektrik Dağıtım’ın sorumluluk bölgesindeki illeri dolaşacak. Tiyatro oyunu, Dicle Elektrik Dağıtım bölgesindeki 6 ilde yaklaşık 2 bin 500 ilkokul öğrencisi tarafından izlenecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ
- 02DHMİ, BATMAN VERİLERİNİ PAYLAŞTI
- 03İRMİ’DE KADIN BULUŞMASI DÜZENLENDİ
- 043 BİN 60 KAÇAK BAĞLANTI ENGELLENDİ
- 05SASON’DA YILIN İLK ÇİLEK HASADI BAŞLADI
- 06TÜBİTAK ZİRVESİNDE BATMAN DAMGASI
- 07BATMAN’DA BARIŞ YÜRÜYÜŞÜ İÇİN START VERİLDİ
- 08ANAVATAN Partisi Divan Toplantısı Kırıkkale’de Yapıldı
- 09MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR
- 10Asuman Dabak’lı “Talibim Var” Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
- 11KÖY YOLLARI MEYVE AĞAÇLARIYLA DONATILIYOR
- 12SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE İNCELENDİ
- 13VALİ CANALP’A SGK HAFTASI ZİYARETİ
- 14GÜVENLİK ÇALIŞMALARINA BAŞARI BELGESİ
- 15YILMAZ ERDOĞAN "ÜRETMEKTEN VAZGEÇMEYİN"




Henüz Yorum yok