TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ekim ayında düzenlenecek olan fuar hakkında bilgi verdi.
15-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarına yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi “Geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisini gerçekleştirileceğiz.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuar, Kültür Mahallesi Avukat Zekeriya Aydın Caddesi Valilik önünde yapılacaktır. Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım olduğunu standların çoğunun esnaflarımız tarafından alındığını görüyoruz. Bu sebeple daha verimli ve yüksek katılımlı bir fuar olacağını söyleyebiliriz. Bizler, fuarı organize eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak tüm esnaflarımıza çağrıda bulunuyoruz; kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnaflarımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü” dedi.
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi “Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak” şeklinde konuştu.
Son olarak “Geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunduğunu gördük” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 02Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 03TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 04BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 05Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 06Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 07Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 08Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 09Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 10İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 11Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 12NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 13PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 14EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 15PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK




Henüz Yorum yok