
GIDACILAR KOOPERATİFİ'NDEN ESNAFA RAMAZAN ÇAĞRISI
Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Emek, gıda sektörü esnafına önemli çağrılarda bulundu
Emek, Ramazan ayında vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşılarken kalite, fiyat ve dayanışma konularında duyarlı olunmasının önemine dikkat çekti.
''KALİTE, FİYAT VE DAYANIŞMA ÖNCELİĞİMİZ''
Vatandaşların sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamak adına gıda esnafın hijyen kurallarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Emek, şu açıklamada bulundu : "Gıda esnaflarımızdan beklentimiz, iftar ve sahur sofraları için taze meyve, sebze, et ve süt ürünleri gibi temel gıda maddelerini hijyenik koşullarda sunmalarıdır. Halkımızın sağlığını ön planda tutmak en önemli sorumluluğumuzdur." Ramazan ayında yaşanan fiyat dalgalanmalarının vatandaşları olumsuz etkileyebileceğine dikkat çeken Emek, fırsatçılığın önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, "Bu mübarek ayda fırsatçılık yapmak yerine, halkımızın alım gücünü koruyacak bir fiyat politikası izlemek esnafımıza yakışan bir tutumdur" ifadelerini kullandı.
''YARDIM KAMPANYALARINA DESTEK VERELİM''
Ramazan ayının dayanışma ruhuna uygun olarak esnafların ihtiyaç sahibi ailelere destek vermesi gerektiğini belirten Emek, şu çağrıyı yaptı : "İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak, Ramazan'ın manevi havasına uygun bir dayanışma örneği sergilemek için esnaflarımızı yardım kampanyalarına katılmaya davet ediyoruz. İftar öncesi yoğunlukta bile güler yüzlü ve hızlı hizmet sunmak, müşteri sadakatini artırır ve esnafımıza uzun vadede fayda sağlar." Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Emek, Ramazan ayının sadece ticari bir fırsat olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, esnafların toplumsal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Emek, “Bu ay sadece kazancı artırma dönemi değil, aynı zamanda dayanışmayı ve paylaşmayı artırma fırsatıdır. Esnafımızın bu bilinçle hareket etmesini temenni ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok