
GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR
GENÇLİK YURTLARI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAYA HAZIR
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci yurtları misafirlerini ağırlamaya hazır.
Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu, Batman ve Süveybe Ana Kız Yurtlarıyla Batman üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler için bütün hazırlıklar A’dan Z’ye tamamlandı. Batman’da öğrencilerin hizmetinde bulunan 3 yurdun toplam kapasitesinin 3062 olduğunu belirten Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, şu ana kadar 902 yatağın boş kaldığını ve gelecek yeni öğrencilerin hiç bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
“EK TERCİHLERLE DOLULUK ORANI ARTACAK”
“İlimizde üniversite öğrenimi için gelecek bütün misafirlerimizi ağırlayacağız. Önceki tercihlerin ardından Ek tercihlerle birlikte yurtlarımızda doluluk oranı artacaktır.” Diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin açıklamasına şöyle devam etti; “Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak ve en iyi bir şekilde konaklamaları için bütün ince detayları düşünüp hayata geçirdik. Bütün odalarımız büyüklüklerine göre 3 veya 4 kişiye göre tasarlandı. Odalarımızda mini buzdolabı, çalışma masaları, elbise dolapları, banyo, WC ve lavabosu mevcuttur. Odalarımızın temizliği ve hijyeni olmazsa olmazımızdır. Bütün personellerimiz her alanda öğrencilerimize hizmet etmek için elinden geleni yapıyor.”
“BESLENME YARDIMI GÜNLÜK 120 TL OLDU”
Gençlik ve Spor Bakanlığının geçen yıl 75 TL olan beslenme yardımının günlük 120 TL’ye de çıkarıldığını belirten Batman Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, bunun öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi. “Sabah kahvaltısı 40 TL’ye ve akşam yemeği ise 80 TL’ye çıkarıldı. Öğrencilerin öğlen yemeklerini üniversitede ücretsiz yemeleri büyük bir katkıdır. Batman olarak 81 ilden gelen bütün öğrencilerimiz bizim misafirimizdir.” diyen Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk yurtlarımızın eksiksiz hizmet etmesi için bütün desteği bizlere veriyor. Türkiye genelinde Batman yurtları çok iyi durumda. Yurtlarımızda konaklayan öğrencilerin mezun olduklarında dua etmeleri bizler için en büyük bir kazanımdır. Çünkü bizler onlara en iyi hizmeti sunmak için buradayız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok