RAMAZAN AYI DENETİMİ
RAMAZAN AYI DENETİMİ
Gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla, market ve fırınlara yönelik ramazan ayı münasebetiyle gıda denetimi yapıldı.
.jpg)
Denetime; Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Mehmet Aydın, İl Müdür Yardımcısı Reşat Çiftçi, Gıda ve Yem Şube Müdürü Sedat Coşkun ve Gıda Kontrol Ekipler katıldı.
Yapılan denetimde, işletmelerin kayıt belgeleri, ürünlerin son kullanma tarihleri, etiket bilgileri, satış koşulları ve gıda maddelerinin muhafaza durumları kontrol edildi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Müdür Mehmet Aydın “Özellikle ramazan ayında tüketimi artan unlu mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, ekmek ve tatlı gibi ürünleri üreten ve satan işletmelerin denetimlerine ağırlık vereceğiz. Vatandaşlarımızın satın aldıkları gıdaların son kullanma tarihleri ve etiket bilgilerini kontrol etmesi konusunda daha dikkatli olmalarını ve daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın halk sağlığı ve gıda güvenliğini ilgilendiren tüm ihbar ve şikayetlerini Alo 174 Gıda İhbar Hattımıza bildirmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Tımok Tavla Turnuvası Tamamlandı
- 02BATMAN BELEDİYESİ PERSONELİNE HAREKET YAŞI TESTİ
- 03KARATAŞ, GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI
- 04MEZARLIKLARDA KURU OT TEMİZLİĞİ
- 05“TOPRAĞI YAKMAK, GELECEĞİ YAKMAKTIR”
- 06MERETO’NUN ZİRVESİNDEKİ TARİHE YOLCULUK BAŞLIYOR!
- 07GAZİANTEP’İN BAŞARI HİKÂYESİNİ BATMAN’DA DA YAZACAĞIZ
- 08Batman’da Sabah Saatlerinde Yangın Paniği
- 09KAPALI DURAK SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
- 10EMNİYETTEN VATANDAŞLARA YAZ UYARISI!
- 11YAZ BOYUNCA ARALIKSIZ İLAÇLAMA
- 12BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM
- 13NASIROĞLU’NDAN DOKTOR MÜJDESİ
- 14SAMBACI PETROLSPOR'DA
- 15KASİSLER YENİLENİYOR




Henüz Yorum yok