
Liseli Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Yardım
Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından Batman'a gelen Suriyeli ailelerin durumuna seyirci kalmadılar...
Batman’da lise öğrencileri kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda yardımı yaptı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman’a gelen Suriyeli ailelerin durumunu haberlerde okuyan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kendi aralarında kampanya başlattı. Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda paketleri hazırlayarak, paketleri Aydınkonak Mahallesinde TOKİ konutlarında oturan Suriyeli ailelere yardımları ulaştırdı.
Öğrencilerden Ecenur Karanfil, Suriyeli ailelerin durumunu yapılan haberlerden gördüklerini dile getirdi. Haberleri okuduktan sonra okuldaki arkadaşları ve öğretmenleri ile yardım kampanyası başlattıklarını anlatan Karanfil, “Kendi harçlıklarımızdan biriktirip Suriyeli ailelere yardım topladık. Aldığımız gıda paketlerini ailelere ulaştırdık. Bu konuda emeği geçen desteği bulunan bütün herkese teşekkür ederiz” dedi.
Öğrenci Eda Kapar ise, bütün arkadaşlarının bu konuda duyarlılık gösterdiğini ifade ederek, el birliği ile Suriyeli ailelere gıda desteği verdiklerini kaydetti. Suriyeli ailelerin yardımlara muhtaç olduğunu belirten Kapar, ellerinden gelen destekleri vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok