
KAHVE VE ÇİKOLATA FESTİVALİ BAŞLADI
Batman Belediyesi, şehrin kültürel ve gastronomik yaşamına yeni bir soluk kazandırmak amacıyla ilk kez Kahve ve Çikolata Festivali düzenledi. Atatürk Parkı’nda başlayan festival, geniş katılımla başladı.
Festivalin açılışına; Kozluk Kaymakamı ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Muhammed Taha Canpolat, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, kamu kurum müdürleri, kadın kooperatifleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
75 STANT, 100 FARKLI KAHVE
Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, festival hakkında yaptığı açıklamada, 75 stant kurulduğunu belirtti. Bu stantların 15’inin ulusal firmalara, kalanların ise çoğunlukla Batman’daki yerel firmalara ve kadın kooperatiflerine ait olduğunu söyledi. Güngör, “İstanbul, Ankara, İzmir’de nasıl bu tarz festivaller düzenleniyorsa, artık Batman’da da düzenleniyor” dedi.
5 GÜN SÜRECEK FESTİVAL
Festival alanında çocuklar için 15 bin metrekarelik oyun alanı kuruldu. Survivor parkurları, şişme oyunlar, mini sahneler ve illüzyon gösterileri ile çocuklara unutulmaz bir deneyim sunulacak. Kültür ve Turizm Haftası ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kapsayan festival, 19-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik takviminde şu konser ve gösteriler yer alıyor: 22 Nisan: Saat 20.00’de 4xband konseri 22-23 Nisan: DJ Onur sahne alacak. 23 Nisan: Saat 13.00’te Mini Band çocuk konseri, saat 20.00’de Ferat Üngür konseri ile festival sona erecek.
.jpg)

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok