MAHALLELİ TALEPLERİNİ İLETTİ
Vali Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Aydınlıkevler sakinleriyle buluştu.
Batman Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmaları devam ediyor.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin 25'nci mahalle buluşmasında Aydınlıkevler mahallesindeki vatandaşlarla buluştu.
.jpg)
Aydınlıkevler taziye evinde yapılan mahalle buluşmasına Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan ve Ali Osman Bilgili, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü, Daire Müdürleri ile Belediye birim müdürleri de eşlik etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalledeki eksiklik ve aksaklıkları dinlemek için sözü mahalle muhtarına bıraktı. Muhtar, Abdulkerim Ak, mahallelerinin kentin en eski mahallesi olduğunu başta okul, park ve yol şikayetlerini dile getirdi.
.jpg)
Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye dönemizde 450 bin metrekare parke yapıldığını, buna ilaveten bu yıl bunlara ilaveten 350 bin metrekare daha ilave edileceğini toplamda iki yılda 800 bin metrekare parke yapılacağını ifade ederek, bunun bir rekor olduğunu belirtti. Park ve okul eksikliklerine değinen Vali Şahin, '' 60 yıllık mahallede 60 yıl Belediyeler gelip geçmiştir Gelip giden belediyeler bakın bu mahallelere nasıl ihanet etmişler. 60 yıllık mahallede 1 metrekare park yeri bile yok. Bu mahallelere zamanında park ve okul yerleri bırakmış olsalardı şimdi bizler de buraları yeşillendirip daha da güzelleştirecektik. Biz Körük bölgesine imara açtığımız bölgede 7 milyon yeşil alan bıraktık. Sadece yeşil alan değil, Belediye kendisini hazır htiği zaman boş bıraktığımız alanlara sağlık evleri cami ve yatırım yapabilecek.
Geçmiş dönemdeki yönetimlerde buralarda alan bıraksaydı bugün her köşe başına istenen hizmeti sunacaktık. Ama bunları yapacak bir metrekare yer yok. İmar bu yüzden çok kıymetli, çünkü buralar şehir her yönüyle geleceği düşünmek gerekli'' şeklinde konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok