4. KİTAP FUARI YARIN AÇILIYOR
4. Kitap Fuarı, kapılarını açmaya hazırlanıyor
Valilik ve Batman Belediyesi’nin işbirliğiyle 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan, 100’ün üstünde yayınevinin katılacağı ve çok sayıda yazarın konuk olacağı “Batman 4.Kitap Fuarı” kitapseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Batman’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan “Batman Kitap Fuarı” için yürütülen hazırlık çalışmaları Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri, Belediye Başkan Yardımcıları ve İl Kültür ve Turizm Müdürü ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Vali Şahin, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda yazar ve düşünürün konuk olacağı 27 Ekim’de kitapsevere kapılarına açacak olan Batman 4. Kitap Fuarı alanında incelemelerde bulundu.
İnceleme sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şahin, Batman Kitap Fuarı’nın artık gelenekselleştiğini dile getirerek, “Kitap fuarını Valilik ve Belediye birlikte yapıyoruz. Fuar süresince pandemi tedbirleri uygulanacak, girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacak. Aşı olan vatandaşlarımız fuarı ziyaret edebilecek. Bütün vatandaşlarımızı ve kitapseverleri 27 Ekim’de başlayıp, 12 gün sürecek olan Batman Kitap Fuarı’na bekliyoruz” diye konuştu. Merkez ve ilçeler de dahil olmak üzere binlerce öğrenciyi servislerle kitap fuarına taşıyacaklarını belirten Vali Şahin, “Öğrencilerimizi kitapla buluşturuyoruz. Kendilerine hediye çekleri veriyoruz. Geçen kitap fuarında 450 bin lira değerinde hediye çeki dağıtmıştık. Bu yıl 800 bin lira değerinde hediye çeki dağıtacağız. Öğrencilerimiz aldıkları bu hediye çekleri ile beğendikleri kitapları alabilecekler. Amacımız okuyan bir gençlik ve okuyan bir nesil üretmektir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok