DURMAZ "GAZETELER SUSTURULUYOR"
Hüda Par Merkez İlçe Bakanı M. Şerif Durmaz, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Doğan ve Gençlik kolları üyesi Muhammed Şayık ve Hür24 Haber Genel Yayın Yönetmeni Veysi Demir’den oluşan heyet Objektif Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi tarafından karşılandı. HÜDA PAR Yönetimi gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Yerel gazetelerin iptal edilen abonelikleri, medyayı ciddi anlamda sekteye uğratacağı ifade edildi.
Tasarruf tedbirleri kapsamında abonelikleri iptal edilen yerel gazetelerle ilgili konuşan HÜDA PAR Batman Merkez ilçe Başkanı Şerif Durmaz, yerel basının aboneliklerinin kesilmesinin doğru olmadığını ifade etti.

“ABONELİKLERİN KESİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ”
Yerel basının tasarruf tedbirleri kapsamında olumsuz etkilendiğini belirten M. Şerif Durmaz, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.
Durmaz “Kamu kurumlarında çok daha fazla ve gereksiz harcamaların yapıldığını biliyoruz. Kurumlarda çok ciddi israf söz konusu, tasarrufa gidilecekse gereksiz harcama ve israftan bunlardan başlanmalıdır. Yerel basın zaten ekonomik sıkıntı içinde. Gazete maliyetler artmış durumda. Yerel basın ilgili kurumlarca desteklenmelidir. Yerel basının önüne engel konursa halkın haber alma özgürlüğü kısıtlanır” dedi.
BATMAN’DA GENÇLER İŞSİZ
HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Genç nüfusa sahip olan Batman’da gençlerin maalesef işsiz olduğunu ifade etti.
Durmaz “Batman’da nüfusun büyük bir oranı gençlerden oluşuyor. Ve Batman’da gençler işsiz. İşsizliğin azaltılması için, esnafların desteklenmesi ile birlikte, genç girişimcilerin teşviklerle önlerinin açılması gerekiyor. İstihdam alanlarının artırılması gerçekleştirilmelidir.” Dedi. ( Faruk Çiftçi)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok