BATMANLI ÇİFTÇİLER DİCLE ELEKTRİK İLE ANLAŞTI
Batman Merkez, Kozluk ve Beşiri ilçeleri ile Balpınar beldesindeki çiftçilerin kullandığı trafolara sayaç takılmaya başlandı.
Tarımsal sulamada kullanılan trafolara sayaç takma kampanyasına “Evet” diyen çiftçileri ziyaret eden Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek, Çiftçilerin sağlıklı ve kesintisiz enerji konusundaki olabilir taleplerinin en kısa zamanda gerçekleştirileceğini söyledi. Proje Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Müşteri Hizmetleri yöneticisi Mehmet Çiftçi ve Tesis İşletme yöneticisi Hüseyin Argunhan ile birlikte Balpınar beldesindeki çiftçileri ziyaret eden Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek, yaz aylarında elektrik kesintilerinin minimum seviyeye inmesi için çalışma başlattıklarını ifade etti.
“DİCLE ELEKTRİK ÇİFTÇİ DOSTUDUR”
Dicle Elektrik Dağıtım’ın gerçekleştirdiği kampanyalarla “çiftçi dostu” kurum olduğunu teyit ettiğini aktaran İşlek, “Çiftçilerimizin sıkıntılarını ve yaşanan gelişmeleri göz önüne alan şirketimiz çiftçilerimizin lehine bir kampanya düzenledi. Batmanlı çiftçilerimiz kampanyaya destek vererek, uygun fiyata enerji alma konusunda sözleşme imzaladı. Çiftçilerin kampanyaya iştirakleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimiz bu yaz inşallah elektrik sorunu yaşamayacaklar” dedi.
“İSRAF ÖNLENECEK”
İşlek, tarımsal sulamada kullanılan trafolara sayaç takılması ile kayıt dışı elektrik oranında büyük düşüş yaşanacağına, buna karşın çiftçilerin trafolarını besleyen hat ve panoların yenileneceğini, gerekli yerlere trafo kurulacağını ve böylelikle kesintilerin minimum seviyeye düşmesi için gerekli adımları atacaklarını aktardı. Sayaç takılması nedeniyle yaşanan elektrik israfında da büyük düşüş beklediklerini anlatan İl Müdürü İşlek, hem çiftçilerin, hem Dicle Elektrik Dağıtım hem de ülkenin bundan kazanç sağlayacağını sözlerine ekledi.
ÇİFTÇİLER MEMNUN
Dicle Elektrik Dağıtım şirketinin çiftçilerin taleplerine duyarlı yaklaştığını belirten Batmanlı çiftçiler, şirketin düzenlediği sayaç takma kampanyasını olumlu bulduklarını ifade ettiler. Kullanacakları elektrik miktarının belli bir bölümünü ödeme kolaylığı sağlandığına işaret eden çiftçiler, Dicle Elektrik Dağıtım yetkililerine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok