TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
Batman AK Parti İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısını bu kez tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Hasankeyf’te gerçekleştirdi.
Geniş katılımla düzenlenen program, sabah saatlerinde yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, Batman’ın geleceğine yönelik proje ve hizmetler ele alındı.
Toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri Hasankeyf Müzesi’ni ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti. Müze gezisinin ardından Hasankeyf’in eşsiz manzarası eşliğinde İnzar Grubu’nun verdiği konserle kültürel bir etkinlik düzenlendi. Program, tarihi Ilısu Baraj Gölü üzerinde yapılan tekne turu ile sona erdi.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, toplantının ardından yaptığı açıklamada, farklı mekanlarda düzenlenen toplantıların hem yönetim içinde kaynaşmayı artırdığını hem de halkla daha yakın bir temas sağladığını belirtti. İl Başkanı Şansi “Batman’ın değerlerini daha yakından tanımak, halkımızla bütünleşmek ve şehrin sorunlarını yerinde görmek için toplantılarımızı değişik ortamlarda yapıyoruz. Bu yaklaşım hem yönetimimizde güçlü bir sinerji oluşturuyor hem de toplumla aramızdaki bağı güçlendiriyor” dedi.

Hasankeyf’in Türkiye için taşıdığı tarihi ve kültürel öneme de dikkat çeken İl Başkanı Şansi “Bu topraklar geçmişten geleceğe ışık tutan bir miras. Herkesi Hasankeyf’i ziyaret etmeye, bu tarihi atmosferi solumaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yönetim kurulu üyeleri, etkinlik boyunca hem Batman’ın tarihi değerlerini yerinde inceledi hem de yapılan etkinliklerle birlikte daha güçlü bir birliktelik mesajı verdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 02Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 03Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 04Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 05TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 06BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 07Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 08Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 09Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 10Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 11Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 12İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 13Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 14NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 15PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ




Henüz Yorum yok