Batman'da faaliyet gösteren şehir içi minibüsçüler esnafı, düzenledikleri basın açıklamasıyla kentte yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin olduğunu belirterek duruma tepki gösterdiler. Yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını ifade eden minibüsçüler esnafı, yetkililerin buna asla izin vermemesi gerektiğini söylediler.
Minibüs esnafı adına basın açıklamasını okuyan Şehmus Can, Batman'daki tüm minibüsçüler esnafı olarak yeni hattın açılmasına karşı olduklarını belirtti.
Yeni hattın açılmasındaki tek amacın rant olduğuna işaret eden Can, "Şehir içi minibüsçüleri olarak yeni minibüs hattı açtırmak isteyen kişilere tepki gösteriyoruz. 5-6 kişilik bir şebeke sürekli rant peşinde, hat açma peşindeler. Eğer bu hatlar açılırsa vatandaşlar mağdur edilecektir. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu rantın önüne geçmeleridir. Bu fırsatçılara izin verilmemelidir." dedi.
Yeni bir hattın açılmasına ihtiyacın olmadığını aktaran Can, "Rantçılar Balpınar'dan ilçe garajına kadar bir hat açmak istiyor. Zaten Balpınar Belediyesi gereken hizmeti veriyor. Mobil hattı olarak 43 tane arabamız hizmet vermektedir. Yeni hat açmak isteyen kişilerin amacı hizmet değildir. Üniversite hattı olarak da 60 tane araç hizmet veriyor. Şu anda yeni bir hatta ihtiyaç yoktur." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 03KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 04BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 05Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 06YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 07METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 08GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 09VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 10VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 11İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 12PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 13BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 14AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 15KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU




Henüz Yorum yok