
KAÇAK % 75 CİVARINDA
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek, kayıt dışı ve israfın çok fazla olduğunu, kaçak kullanımın yüzde 75-80 aralığında seyrettiğini söyleyerek duyarlı vatandaşlara bunu önleme çağrısında bulundu.
Dicle Elektrik Müdürü İşlek:
Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek ve İşletme Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Halit Can isimli esnaf müşterilerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan İl Müdürü İşlek, müşterilerinden duydukları memnuniyetin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini belirterek, ‘’Bölgenin enerji şirketi olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bunun için günün 24 saati ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Müşterilerimiz ne kadar memnun olursa, biz şirket olarak o kadar azimle ve kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz.’’ dedi. İşlek, gösterdiği ince davranışından dolayı da Can’a ayrıca teşekkür etti.
BATMAN’DA KAYIT DIŞI VE İSRAF ÇOK FAZLA
İşlek, içerisinde bulunduğumuz dönemde Batman’da kaçak elektrik kullanımının yüzde 75-80 aralığında olduğuna işaret ederek, aşırı yüklenme ve israf nedeniyle çok sayıda arıza meydana geldiğini söyledi.Yaşanan arızalardan müşterilerinin olumsuz biçimde etkilenmemesi için gerekli tüm adımların atıldığını ifade eden İşlek, bunun için de kayıt dışı elektrik kullanımından ve israftan vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti.
DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
İl Müdürü İşlek, kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfın neden olduğu şebeke arızalarından kentteki herkes gibi esnafların da olumsuz yönde etkilediğini belirtti. İşlek, duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, özellikle israf konusunda çevrelerini bilgilendirmelerini ve kayıt dışı elektrik kullananları uyarmalarını istedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok