
BATSO'DAN 200 KİŞİYE BELGE
BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2020 YILINDA TOPLAM 200 KİŞİYİ BELGELENDİRDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Abdulkadir DEMİR konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı. Demir "Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokol kapsamında İkinci El Motorlu Kara Taşıtlar Mesleki Yeterlilik sınavıyla 200 kişiyi belgelendirdik.
Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı’nca hazırlanan ve 13.02.2018 tarihli ve 30331 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği; ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti alanında faaliyet gösteren işletmelerde gerçek kişi tacirler ve ticaret şirketleri ile diğer tüzel kişi tacirlerin temsile yetkili kişilerinden en az birinin, şubelerde ise şube müdürünün Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye-5), Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlarının ise Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye-4) Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olması zorunlu hale getirilmiştir.
Her yıl düzenli olarak yapılan bu sınavda Batman girişimci vatandaşlarımıza sahip olmak istedikleri belge için Ankara’da TOBB’a bağlı kuruluşumuz olan Mesleki ve Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ile protokol imzalayıp vatandaşlarımıza destek sunmaktayız. Bu kapsamda 2020 yılı içerisinde 200 kişiyi belge sahibi yaptık.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulkadir DEMİR, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananları tebrik ederek, belgelerini vermek kurumumuzda ağırladı."
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Henüz Yorum yok