VALİ ŞAHİN, BATMAN’A VEDA ETTİ
VALİ ŞAHİN, BATMAN’A VEDA ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan valililer kararnamesiyle Batman Valilik görevini yürütürken Malatya Valiliğine atanan Vali Hulusi Şahin, Batman’a veda etti.

Batman Valiliği tarafından TPAO tesislerinde düzenlenen yemekte Batmanlılarla bir araya gelen Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, masaları tek tek dolaşarak vedalaştı.
Batman’a yapmış olduğu hizmetleri anlatan kısa bir sinevizyon gösterisinin ardından davetlilere hitap eden Vali Şahin, göreve başladığından beri iyi niyetle Batman’a hizmet ettiğini belirterek “Çok katkınız oldu, çok desteğiniz oldu. Çok büyük omuz verdiniz. Sizlerin omuzunda yükseldi bu şehir. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. Bu güzel işler, bu güzel başarılar sizlerin eseridir. Yeni gelen valimiz bu güzel insicama bu güzel atmosfere mutlaka katkı sağlayacaktır. Ve bu hizmet bayrağını daha da ileriye götürecektir. Buna tüm kalbimle inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum. Malatya’ya gidiyoruz.

Mahkeme kadıya mülk değil. Görev süremiz burada tamamlandı. Az bir süre değil. 3 buçuk yıl az bir süre değil bizim süremiz için. Ama rüzgâr gibi geldi geçti. Bundan sonra Malatya’da görev yapacağız. Memleketimizin her köşesi mutenadır, kıymetlidir. Her köşesinde hizmet etmek değerlidir. Biz bu şiar ile yürüyoruz. Sadece bu salondakilere değil tüm Batmanlılara bize vermiş oldukları çok kıymetli desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize arzı veda ediyorum Allaha emanet olun sağ olun var olun” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 02VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 03İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 04CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 05BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 067 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 07“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 08POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 10Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 11BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 12Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 13HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 14"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 15KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok