BESO İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı ile iş birliği yaparak 800 kişiye iftar yemeği verdi. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, , "Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah, hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıddık Çiftçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
Umut Kervanı’nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış ve marka bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanı’nın bir günlük iftar yemeğinin sponsoru olarak bizler karşılamak istedik. Böylelikle Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek ve aynı zamanda geçen yıl bu vakitte hayata veda eden yönetim kurulu üyemiz rahmetli Hacı Tahsin Kanat’ın da hatıratı olsun istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış marka olmuş bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 02VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 03BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 04FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 05BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 06SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 07Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 08Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 09İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 10BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 11NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 12İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 13VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 14GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 15SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI




Henüz Yorum yok