Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Batman'ın Kozluk ilçesinde ortaokul öğrencileri, "Değerler Eğitimi" kapsamında hasta ziyaretlerinde bulundular.
75. Yıl Ortaokulunun öğretmenleri, öğrencilerin hasta ziyaretinin önemini kavrayabilmeleri için Kozluk Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve hasta yakınlarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Hastanenin servis bölümünde yatarak tedavi gören hastaları öğretmenleriyle beraber ziyaret eden öğrenciler, çiçek ve çeşitli ikramlarda bulunarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Hastalar ise öğrencilerin bu güzel davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.
Konuyla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Şevki Çolakça, amaçlarının, toplumda var olan güzel değerleri öğrencilere birebir yaşatmak olduğunu söyledi.
Çolakça, "Okul yönetimi olarak amacımız, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin toplumumuzda var olan bu güzel değerleri birebir yaparak, yaşayarak, öğrenerek hem içselleştirmeleri hem de bu güzel değerleri gelecek kuşaklara aktarmalarıdır. Ayrıca, yapılan ziyarette öğrencilere hastane hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğrenciler, doktor ve hemşirelere meslekleriyle alakalı sorular sorarak bilgi aldılar ve meslekleri yerinde tanıma noktasında bilgi sahibi oldular. Bu anlamda bizlere bu ziyarette sıcak ve yakın ilgi gösteren başta Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Beşir Bulut'a, hastane müdürleri Canan Hanım ve Şirin Bey ile hemşirelere çok teşekkür ederiz." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok