Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
“Madde bağımlılığıyla mücadele ortak görevimizdir”
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği (TEKSİAD) Başkanı Halil Yaşar’ı ziyaret etti.
Ziyarette hem madde bağımlılığına karşı yürütülecek çalışmalar hem de Batman’daki tekstil sektörünün mevcut durumu ele alındı.
“VALİMİZ PROJEYE DESTEK VERDİ”
Başkan Çiftçi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Batman’a madde bağımlılarını rehabilite edecek bir kompleks kazandırılması için yürütülen proje hakkında bilgi verdi. Çiftçi, “Madde bağımlılığının gün geçtikçe arttığını, ailelerin çaresiz kaldığını ve bizden çözüm beklediklerini dile getirdik. Bu konuda kendimizi sorumlu hissederek projeyi Sayın Valimize arz ettik. Valimiz projeyi beğenerek ilgili birimlere çalışma başlatılması talimatını verdi” dedi. Çiftçi, tüm sivil toplum kuruluşları, odalar ve iş insanlarından destek beklediklerini belirterek, “Halil Bey ve yönetimi de her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Madde bağımlılığı toplumun ortak bir sorunudur, gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmak hepimizin görevidir” diye konuştu. Görüşmede ayrıca Batman’daki tekstil sektörünün yaşadığı sıkıntıların da gündeme geldiğini belirten Çiftçi, “Oda olarak bu sorunları yetkili mercilere ve bakanlığa iletip çözüm için gayret göstereceğiz. Ziyaretlerimiz devam edecek. Projemizi hayata geçirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 02Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 03HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 04KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 05MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 06Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 07KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 08DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 09Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 10BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU
- 11DOCTOR MRA Aesthetic & Digital Dentistry hizmete açıldı
- 12Başkan Göner: Gençlerin Önünü Açmak İçin Aday Değilim
- 13BESO'NUN YENİ YÖNETİMİ VALİ CANALP'I ZİYARET ETTİ
- 14BATMANLI SEMA YILMAZ KOSOVA’DA MİLLİ FORMA GİYECEK
- 15KUYUMCU SOYGUNUNDA 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok