HÜDA PAR İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız
Büyük fedakarlıklar göstererek Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasının üzüntü verici olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, bunun Batman halkına yakışmayan bir durum olduğunu söyledi.
Sağlık çalışanlarına kolaylık sağlanıp destek olunması gerektiğini ifade eden Şahin, halka çağrıda bulundu.
Kentte Covid-19 ile ciddi anlamda mücadele edildiğini dile getiren Şahin, “Türkiye’nin tümünde olduğu gibi ilimizde de maalesef Covid-19 hastalığı gittikçe artış göstermektedir. Batman’da gerek Valilik gerekse de Sağlık İl Müdürlüğü hizmetlerinde bu anlamda iyileşmeler gözükmektedir. Özellikle hastanelerde artık kuyruklar uzamamakta, oluşturulan imkânlardan halkımız iyi yönde faydalanmaktadır. Bu noktada şu anda ciddi bir sıkıntı görülmemektedir.” dedi.
“Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir”
Sağlık çalışanlarının salgınla mücadele konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:
“Hastalığın ortaya çıkmasından bugüne kadar risk grubunda olan sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri hastalıkla mücadelede bütün çabalarını gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Maalesef geçtiğimiz günlerde filyasyon ekiplerine bazı saldırıların olduğu, bazı sağlık çalışanlarının darp edildiği haberlerini aldık. Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir ve bu durum Batman halkına hiç de yakışmamaktadır.”
“Onlara engel olmak, hele hele saldırmak bize yakışmamaktadır”
Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğine işaret eden Şahin, “HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak halkımıza çağrımız şudur: Sağlık çalışanları bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Bu anlamda ailelerini, çocuklarını bile ihmal ediyorlar. Durum buyken bırakın bu ekiplere saldırmayı bizim onlara kolaylık sağlamamız, destek olmamız lazım. Çünkü bu insanlar bizim hayrımız için çalışıyorlar. Ekiplere sıkıntı çıkarmak, onlara engel olmak, hele hele saldırmak maalesef bize yakışmamaktadır.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok