Parkta kitap okuma farkındalığı
Batman Okusun Platformu’nun düzenlediği Batman Okusun 17’nci Kitap Okuma Etkinliği Atatürk Parkı’nda düzenlendi.
"Okumadan Geçen Bir Gün, Yitirilmiş Bir Gündür" sloganıyla yola çıkan Batman Okusun Platformu tarafından açık havada kitap okutularak farkındalık oluşturuldu. Etkinlik esnasında katılımcılar, telefon ile sosyal medyaya takılmak yerine kitap okumaya teşvik edildi.
Platform yetkileri tarafından etkinlik kapsamında gerekli izinler alındıktan sonra Atatürk Parkı’na gelen genç yaşlı herkes, ağaçlara asılan kitapları alarak okumaya koyuldu.
Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren Batman Okusun Platformu yetkililerinden Osman İçer, "Batman Okusun Platformu olarak Batman’da bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşa bilmek adına etkinliğimizi burada bütün Batman halkıyla birlikte yapıyoruz. Bugün kitapları ağaçlara astık. İnsanlar kitap okumadan herhangi bir yere varamaz. Başta batman ve ulaşabileceğimiz her yere bu durumu aşılamaya çalışacağız." dedi.
Etkinliğe destek veren vatandaşlardan Serhat Sevim, "Yoldan geçiyordum hasta olmama rağmen böyle güzel bir etkinliğe rasgelmiş olmam gerçekten beni çok mutlu etti. Batman’da böyle güzel etkinliklerin yapılması gerçekten mutluluk vericidir. 'Batman Okusun' ailesine çok teşekkür ediyoruz Batman halkına güzel işler yapıyorlar. Burada olmaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Ailesiyle parka gelerek kitap okuma etkinliğine katıldığını belirten çocuklardan Elif Güney, "Kitap okuma etkinliği için Atatürk Parkı'na geldim. Okuma etkinliği çok güzel bir etkinlik. Herkes 45 dakika boyunca kitap okuyor. Kitapları bağış yapan ablalardan aldım, okudum." şeklinde konuştu.
Annesiyle parktan geçerken yapılan etkinliğe katıldıklarını söyleyen çocuklardan Yasin İçer, okuma etkinliğinde kitap okuduklarını aktardı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok