
AİLE MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl temeli Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp tarafından atılan Büyükşehir Kent Mezarlığı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Kanatlı (Tayyar) Köyü’nde bulunan ve toplam 174 bin 400 metrekarelik alana yayılan Kent Mezarlığı’nın 38 bin 400 metrekarelik bölümü Aile Mezarlığı için ayrıldı.
4.750 KİŞİLİK YENİ MEZARLIK PROJESİ
Batman Belediyesi, bu alanda 4.750 kişilik özel mezar alanı oluşturmayı planlıyor. Ayrıca, vatandaşların taleplerine göre küçük ve büyük aileler için 4, 8, 16 ve 32 kişilik açık ve kapalı mezar alanları da inşa edilecek. Kent Mezarlığı’nın sadece mezarlık alanından ibaret olmadığı belirtilirken, idari bina, cami, taziye evi, otopark, çeşme ve geniş yeşil alanlarla modern bir kompleks olarak tasarlandığı ifade edildi.
MEZARLIK ALANI SORUNUNA ÇÖZÜM
Batman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kent merkezindeki mevcut 11 mezarlıktan 6’sının dolu olduğu, diğer 5 mezarlıkta ise alanların hızla azaldığı vurgulandı. Bu yeni proje sayesinde, hem mezarlık ihtiyacının karşılanacağı hem de vatandaşların daha huzurlu ve düzenli bir ortamda yakınlarını defnedebileceği belirtildi. Proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Alo 188 veya 0 488 231 50 21 numaralı telefonlardan ulaşabilecek. Batman Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini duyurdu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok