
BESO BELEDİYEYE ÇAĞRIDA BULUNDU
BESO Başkanı Çiftçi, esnafın sorunları için belediyeye çağrıda bulundu
Gülistan Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın çözüm bekleyen birçok sorununun olduğunu belirterek belediye yetkililerine çağrıda bulundu.
Başkan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Gülistan Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Burada esnafın sorun ve taleplerini dinleyen BESO Başkanı Çiftçi, esnafın çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu söyledi. Sık sık esnafı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını vurgulayan Çiftçi, "Bugün de Gülistan Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Bizi yanlarında görsünler istedik. Sorun ve taleplerini bizlere aktarsınlar diye bu ziyaretleri yapıyoruz. Buradaki esnafımızın dile getirdiği bir sorun aydınlatma, süs ışıklarıdır. Bunlar çürümüş ve bozulmuşlar. Ya güzel bir tamir edilmesi ya da değiştirilmeleri lazım. Buna ihtiyaç var, belediyeden bunu talep ediyoruz. Esnafın şikâyet ettiği bir diğer konunun ise motosikletlerin hızlı bir şekilde cadde üzerinde geçmesidir. Çocuklu aileler bu konuda ciddi sıkıntı çekiyor. Hatta arada kazalarda oluyor. Esnafımız bu konuda zabıtanın sürekli denetim yapıp caddede dolaşmasını talep ettiler" diye konuştu.
''ESNAF DÜKKANINI ERKEN AÇMALI''
Esnafın dükkânlarını geç açmasından şikâyet ettiklerini dile getiren Çiftçi, "Esnafımızın dükkânlarını erken açmalarını istiyoruz. Saat 10.00'da ziyaretimize başladık ancak kimi esnafımız saat 11.00'i geçmesine rağmen iş yerlerine gelmemişti. Bizler oda olarak bu konuda esnafımızdan şikâyetçiyiz. Esnafımız işlerine sahip çıksınlar istiyoruz. İşlerimize sahip çıkarsak işlerimiz daha iyi olacaktır. Başka bir sorunumuz da Çarşıda yaşanan en büyük problemlerden birisi olan otopark sorunudur. Esnafımız otopark sıkıntısından şikâyet ediyorlar. Esnafımız arabayı park edecek yer bulamadıklarından dolayı müşterilerin çarşıya alışverişe gelemediklerini söylüyorlar. Belediyeden otopark sorununun çözümü için bir çalışma yapmasını bekliyoruz. Bunun için her türlü istişareye ve desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok