
BESO, “ESNAFIMIZ VALİ İLE BULUŞACAK”
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Esnaflar, Batman Valisi Ekrem Canalp ve tüm kurum müdürleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini iletecekler.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin girişimleriyle Batman'da bulunan esnaflar, Vali ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek sorunlarını iletmek, istek ve taleplerini söylemeleri ve çok daha güzel bir Batman oluşturmak için buluşturacak. Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, 24 Eylül Salı günü Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonunda saat 19:00’da başlayacak programa tüm esnafları davet etti. Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak birebir iletişime çok önem veriyoruz. Valimiz ve kurum müdürleriyle esnaflarımızı bir araya getireceğiz. Bu çalışmayı çok önemli ve kıymetli buluyoruz. Esnaflar ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak ve daha hızlı çözümler üretmek istiyoruz.
Esnaf dernekleri ve kooperatifler ile birebir görüşüyoruz. Esnafın sorunlarını vali ve kurum müdürlerine iletiyoruz. Yapacağımız program ile esnaf dernekleri ve esnaf temsilcilerinin gelip birebir sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını istiyoruz. Programımız esnaf buluşması da olsa hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve tüm öğrencilerimizi de bekliyoruz. Sonuçta herkes esnaf ve sanatkar olma adaydır. Program ahilik haftasına denk getirilmesi de bambaşka bir güzellik katacak, ahilik ve esnaflık birbirinden ayrılmaz iki kıymettir. Yapacağımız programın çok faydalı olacağına inanıyorum.
Türkiye’de bir ilk olacak programımıza tüm esnaflarımızın katılım göstermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 02BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 03ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 04BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 05BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 06BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 07MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 08“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 09BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 10HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 11BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 12SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 13ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 14“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 15İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
Henüz Yorum yok