
Batman Üniversitesi'nde pedagojik formasyon eğitimi başlıyor
Öğrencilerinin kariyer hedeflerine ulaşmaları için kurum ve kuruluşlarla iş birliklerine devam eden Batman Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimleri başlıyor. Batman Üniversitesi ile Siirt Üniversitesi iş birliğinde ilimizde pedagojik formasyon eğitimi almak isteyen öğrenciler başka bir ile gitmeden eğitimlerini Batman Üniversitesinde tamamlama imkanına kavuşacak.
Programdaki dersler, eğitim-öğretimle ilgili işler, sınavlar ve disiplin konularında, Siirt Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümleri uygulanacak. Derslerini Batman ilinde almayı talep eden yeterli öğrenci sayısına ulaşılması (minimum 200 öğrenci) ve koşulların uygun olması durumunda ilgili öğrenciler derslerini Batman Üniversitesi Merkez Kampüste tamamlayabilecek. İlgili eğitimlere yönelik stajlar ise Siirt ilinde yapılacak.
Eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Siirt Üniversitesi tarafından verilecek olan eğitimlerin talep durumunda Batman Üniversitesinde de verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin başka bir ile gitmesine gerek kalmadan kendi şehirlerinde eğitimlerini tamamlamaları ve kariyer yolculuklarına devam etmeleri için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesi mezunlarının ve öğrencilerinin gelecek hedeflerine katkı sağlamak istediklerini söyledi.
Pedagojik formasyon eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için https://bit.ly/3JEtxL7adresini tıklayabilirsiniz.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 02BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 03MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 04“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 05BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 06HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 07BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 08SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 09ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 10“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 11İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 12“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 13KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 14İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 15EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
Henüz Yorum yok