Batman’da 14 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak

Dicle Elektrik, Batman'da 30 Haziran 2025 Pazartesi günü 14 mahallede planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yetkililer, yapılacak çalışmalar nedeniyle yaşanacak kesintilere karşı vatandaşların gerekli tedbirleri alması konusunda uyarıda bulundu.
 
Kesinti yapılacak mahalleler ve saat aralıkları şöyle:
 
BAYINDIR VE PETROL MAHALLELERİ
 
Kesinti Başlangıcı: 13.00
Kesinti Bitişi: 14.00
 
CUDİ MAHALLESİ
 
Kesinti Başlangıcı: 12.00
Kesinti Bitişi: 13.00
 
SEGİRKAN, YENİKÖY, YENİMAHALLE VE ÜNLÜCE MAHALLELERİ
 
Kesinti Başlangıcı: 09.00
Kesinti Bitişi: 12.00
Bilgilendirme: Kesinti, Balpınar 2 Kabini'nden Segirkan Zorköy çıkışındaki bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak.
 
ÇEŞMEBAŞI, DEMİRBİLEK, SUÇEKEN VE DİCLE MAHALLELERİ
 
Kesinti Başlangıcı: 10.00
Kesinti Bitişi: 18.00
Bilgilendirme: Batman GES'ten Hasankeyf DM-1 çıkışı kesilerek, Demirbilek köyünde trafo DMM ve devreye alma-enerjilendirme çalışmaları yürütülecek. Çalışmalar, belirtilen saatler arasında DIA Mühendislik tarafından gerçekleştirilecek.
 
ÖDEMİŞ MAHALLESİ
 
Kesinti Başlangıcı: 09.00
Kesinti Bitişi: 13.00
Bilgilendirme: 72TR-05858 kodlu trafoda 1. ve 2. seviye kapsamında AG hat bakımı yapılacağından enerji kesintisi yaşanacak.
 
YENİŞEHİR VE KARDELEN MAHALLELERİ
 
Kesinti Başlangıcı: 09.00
Kesinti Bitişi: 12.00
 
Bilgilendirme: Yenişehir-11 kabininden Sidelya-2 ve Okullar çıkışında, 72TR-05753 kodlu trafoda bina ve dahili trafo bakımı yapılacağından kesinti uygulanacak.
Dicle Elektrik yetkilileri, planlı kesintilerin ardından enerji akışının yeniden sağlanacağını ve çalışmaların belirtilen saatler içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi. Vatandaşların elektrikle çalışan cihaz ve sistemler için önlem almaları istendi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler