
EBAP DEĞERLENDİRİLDİ
EBAP değerlendirildi
Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) Değerlendirme Toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleşti. Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP) değerlendirme toplantısına Valim Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, Şube Müdürleri, EBAP, ARGE ve ÖDM birimleri katıldı.

Toplantı öncesi Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü hizmet binasında bulunan Ses Kayıt Stüdyosu, Batman Sanat Merkezi ile diğer birimleri ziyaret eden Vali Canalp yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. EBAP ve ÖDM birimlerince yapılan sunumların ardından toplantıya katılan şube müdürleri şubeleri ile ilgili bilgi sunumu yapıldı.
EYLÜL AYINDA ÇALIŞTAY YAPILACAK
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “EBAP'ın ilimizde hayata geçirilmesinin önemli bir ayağı, eylül ayında düzenlenecek kapsamlı çalıştaydır. Bu çalıştay, projenin mevcut durumunun kritik bir analizini yapmayı amaçlamaktadır. Elde edilen sonuçlar ve yapılacak detaylı değerlendirmeler, projenin güçlü yönlerini daha da vurgulamaya, zayıf yönlerini ise geliştirme fırsatlarına dönüştürmeye yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, çalıştayın EBAP'ın ilerlemesi ve etkinliğinin artırılması için önemli bir adım olması hedeflenmektedir” ifadelerine yer verildi.
Etiketler : #EBAP,#DEĞERLENDİRİLDİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok