Kur’an öğrenen çocuklara ayakkabı yardımı
MÜSİAD Batman Şubesinin gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD, çocukların yaz dönemlerinde camilerde Kur’an dersi almalarını teşvik etmek amacıyla geleneksel hale getirdikleri "Bu Yaz Camideyim" projesi kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Genç (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Alaattin İraz ve Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Binatlı köyündeki Kur'an kursunda eğitimlerini tamamlayan çocukları ziyaret ederek, ayakkabı ve çeşitli hediyeler verdi.
MÜSİAD üyeleri, Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklara ayakkabı yardımı yaparken, eğitiminde başarı gösteren bir öğrenciye ise tablet hediye edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaattin İraz, Kur’an okumayı teşvik etmek amacıyla her yıl böylesi bir program tertiplediklerini söyledi.
Bu sene yaklaşık 400 öğrenciye hediye takdim ettiklerini vurgulayan İraz, “MÜSAİD olarak ‘Bu Yaz Camideyiz’ programı kapsamında bu sene Batman merkezde ve merkeze bağlı 3 köyde Kur’an okumayı teşvik etmek amacıyla hem öğrencilerimizle bir araya geliyoruz hem de camiye özendirmek amacıyla da kendilerine bir takım hediyeler sunuyoruz. Bu sene de yaklaşık 400 öğrencimize ulaştık. Kendilerine ayakkabı ve tablet hediye ettik. Bu etkinliğimiz 5 yıldır devam ediyor. Amacımız günümüz dünyasında İslam’a olan fobinin etkisini kırmak ve Kur’an öğrenimini artırmaktır. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Kendilerine ayakkabı ve tablet yardımı yapılan çocuklar da sevinçlerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok