
Zeki Seven'in cenazesi göz yaşlarıyla toprağa verildi.
02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THY'in İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi.
Diyarbakır da , ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze, Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek, köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.
Zeki Seven için taziye , Batman'da Cumhuriyet mahallesi Aydınlar Camii (Eski Sanayı Camii) yanındaki taziye evinde yapılacak.
Önceki Gün İntihar Etti
Batman da elektri mühendisliği, müteahhitlik, Hava yolları temsilciliği ve turiz acenteliği ve iletişim sektörlerinde önemli başarılar elde eden iş adamı Zeki Seven Batman'ın tanına ve sevilen iş adamlarındandı.
Batman da gösterdiği başarıyı sürdürmek ve işlerini daha da geliştirmek için , son on yıldır İstanbula yerleşen Zeki Seven Bilişim teknolojileri sektöründe çalışmaya başladı. Türkiye genelinde dağıtım ağı oluşturardu.
Bir süre sonra işleri ters gitmeye başlayan seven bir kısım mal varlıklarını satarak , işlerine finansal takviye sağladı. İşler düzelmeyince kredi ile işlerini düzeltmeye çalıştı. İşleri bir toparlayaman iş adamı Seven kredilerin birikmesi ve faizlerin de binmesi ile kendini borç batağında gördü. Gün geçtiikçe ödemelleri ve borçları artmaya devam edince bunalım sürecine girdi.
Girdiği bu çıkmazdan kurulmak için 30 Haziran 2015 salı günü saat 15:30 sıralarında yanında çalışanı ile Anadolu yakasında bulunan işyerinden Avrupa yakasına geçmek için yola çıktı. Boğaz köprüsünde seyir halindeyke, aracı kullanan çalışanına aracı köprü üzerinde yavaş seyir etmesini söyler. Seyir halindeki aracın bir anda el frenini çekerek arabadan aşağı inerek köprü korkuluklarına doğru hızla yüymeye başlar. Peşinden koşan şoförü kendisine yetişmeden İş adamı Zeki Seven Boğaz köprüsünün korkuluklarında kendini Boğazın soğuk sularına bırakır. Şoförünün olayı hemen , köprüdeki görevlli emniyet yetkililerine bildirdi. Hemen arama başlatan sahil güvenlik uyetkilileri arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmaları sürerken ,Olaydan yaklaşık bir saat sonra Polis ekiplerine Sarayburnunda bir cesedin kıyıya vurduğu ihbarı geldi. İhbari değerlendiren polis, balık adamların yardımı ile cesedi denizden çıkarttı. Yapılan incelemelerin ardından cenazenin, köprüden atlayarak intihar eden iş adamı Zeki Sevene ait olduğu tespit edildi.
Zeki Seven'in cansız bedeni yapılan incelemerin ardından Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı. Cenazenin 1 Temmuz Çarşama günü Adli Tıp Kurmu Morgundan alınarak yakınları tarafından Batman'a getirileceği öğrenildi.
CENAZE ÇARŞAMBA GÜNÜ DEFNEDİLDİ.
02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THy'in İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi. Diyarbakır da , ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze, Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek , köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.
Zeki Seven için taziye çadırı, Batman'da Pınarbaşı mahallesinde yakınlarının bulunduğu apartmöanın girişinde kuruldu.
İTÜ Mezunu Elektrik Mühendisi Zeki Seven 55 yaşında, evli ve Dört çocuk babasıydı.(FarukÇİFTÇİ)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok