
7 AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
7 AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
Sağlık Bakanlığı tarafından tam donanımlı ambulans ve UMKE araçlarının Valilik bahçesinde teslim edildiği törende konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, geçmişte sağlık sisteminin kötü olduğunu söyledi.
Batman Valilik bahçesinde düzenlenen törene Batman Valisi Ekrem Canalp,Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu , Batman İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat kamu kurum müdürleri ile sağlık ekipleri katıldı.
Törende konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Sağlık alanındaki verilere bugün baktığımız da nereden nereye geldiğimizi de görmüş oluyoruz. Eskiden bir hastayı evinden alıp hastaneye ulaştırmak siyasetçi için kıymetli bir durumdu ve vatandaş bunu övünürek anlatırdı. Bakınız hastalara ulaşım şekli ve hızı ülkelerin gelişmişliğini de gösteriyor. Bugün elhamdülillah biz kalitemizi, hızımızı ve hastalara ulaşım şeklimizi sürekli artırıyoruz." Şeklinde konuştu.
Batman'da 56 bin 400 hastaya sağlık ekiplerince ulaşılıp acil servise yetiştirildiğini anımsatan Nasıroğlu, bu durumun son derece kıymetli olduğunu vurguladı.
Günümüz de hastaların siyasetçilere ulaşmasına gerek kalmadan hastaneye ulaştırıldığını ifade eden Nasıroğlu, dünyada sağlıkta rol model olduklarını anlattı.
Köylerdeki acil hastalara yönelik ambulans helikopterlerin yanı sıra ambulans uçakları devreye soktuklarını belirten Nasıroğlu, yurt dışında hasta, yaralı vatandaşları da ülkeye getirerek tedavi olmalarını sağladıklarını aktardı.
Nasıroğlu, " Bu örnekler nereden nereye geldiğimizin bariz örneğidir. Diyoruz ki Batman kendi klasmanında en hızlı ve en dinamik şehir olsun. Bizler de vatandaşlarımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Hemşehrilerimiz en güzel hizmete layık. Biz yöneticiler de vatandaşlarımıza layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." Dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok