
AK PARTİ ‘EVET’ İÇİN TAM KADRO SAHADA
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat ve beraberindeki heyet TP çalışanlarını ziyaret ederek, referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aynı gün AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu İl Başkanı Diyaettin Uçar ve Merkez ilçe Başkanı Kenan Özoğul ise Danalı, Çevrimova ve bu köylere bağlı mezralarda köylülerle bir araya geldi. Uçar ve Nasıroğlu aynı gün ev ziyaretlerini de sürdürdü. Önceki Dönem AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin AFAD ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederken, 22. Dönem AK Parti Milletvekili M.Ali Suçin’de karayolları ve Ticaret Sanayi İl Müdürlüğünde çalışan personelleri ziyaret etti. Yine 24 ve 25. Dönem AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’de Sağlık İl Müdürlüğü bünyesindeki tüm birim personellerini ziyaret etti. Kadın Kolları ve mahalle komisyonları ise İluh ve Yeşiltepe mahallelerinde kararsız bayanlara yönelik 18 maddelik referandumun kadınlara yönelik maddelerini anlattılar.
180 KİŞİYLE MAHALLE TARAMASI
AK Parti Batman SKM İl Başkanlığının kontrolünde başlanan ve 180 kişilik 10’nar gruplar halindeki mahalleri gezen AK Partili heyetler, referandumu anlatmaya devam ediyor. 16 Nisan referandum öncesi merkez, ilçe, belde ve köylerde aktif çalışmalarını aralıksız devam edeceklerini belirten SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, herkesi destek olmaya davet etti. Başkan Polat; “Batman’da gittiğimiz tüm çalışma alanlarında yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Buda bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. 16 Nisan’a kadar harıl harıl tüm eski ve yeni kadrolarımızla alanlarda olacağız. ‘EVET’ diyen tüm halkımızdan çevresinde kararsız bir kişiyi ikna etmelerini istiyoruz.” diye konuştu.
“HALKIMIZ BİRBİRİNE KENETLENMİŞ”
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, halkın her zamankinden daha çok birbirlerine kenetlendiğini söyledi. Hamidi yaptığı açıklamada; “Batman halkı vefalı, cefalı ve yüreklidir. Gittiğimiz tüm saha çalışmalarında bizlere gösterilen ilgi, birbirimize olan bağlılığımızı, kardeşliğimizi, inancımızı her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini gözler önüne seriyor. Onun için 16 Nisan’da sandıktan güçlü bir ‘EVET’ çıkacağına olan inancımız tamdır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok