
DEVA İL BAŞKANI YILMAZ “BATMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM BULUNMALI”
DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı heyeti Ülke ve Batman gündemindeki toplumsal ve siyasi gelişmelere yönelik çalışmaları kapsamında, Batman Radyo, Televizyon ve İnternetçiler Derneğini (BARAT) ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Altun, Gençlik politikalar Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ok’tan oluşan DEVA Partisi heyetini BARAT Başkanı Yüksel Çiftçi ve Başkan Yardımcısı Salih Çiftçi karşıladı.
“KAYYUM SİYASETİNE KARŞIYIZ”
Başkan Yılmaz “Vatandaşlara büyük kolaylık ve konfor sağlayan doğalgaz kullanımından tüm ilçelerin de faydalanmasını, doğalgaz kullanımının daha çok yaygınlaşması için gerekli görüşmelerde bulunarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Gün geçtikçe ağırlaşan ve yoğunlaşan Batman trafiğinin rahatlaması için idarecilerin ivedilikle çalışma başlatmaları gerekiyor. Batman trafiği için acil önlemler alınmadığı taktirde araçla trafiğe çıkmak sürücüler için büyük bir eziyete dönüşecek.
Nisan ayında yağan yağmurlar bazı bölgelere çiftçinin yüzünü güldürürken,bazı bölgelerde yağan kar yağışı ve don tehlikesinden dolayı çiftçilerimizin çoğu ürünlerinin yok olduğunu ifade ederek zararlarının büyük olduğunu söylediler. Çiftçilerimizin zararları konusunda hükümet olumlu adımlar atmalıdır.
Biz DEVA Partisi olarak kayyum politikasına karşı olduğumuz her platformda ifade ediyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan’da her zaman kayyum politikasının yanlış bir uygulama olduğunu ifade ediyor.” Diye konuştu.(Haber: Faruk ÇİFTÇİ)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok