SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğü tarafından en son Ahmedi Hani Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Ayfer Kaçmaz ve VHKİ Nurettin Ay, Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Mehmet Akman ve Eyyup Yıldız, Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Mehmet şafi Andıç ve Şef Rıdvan Erdoğan, Piri Reis Mesleki Anadolu Lisesi ve Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Nayıf Gümüş, Denetmen Yardımcısı Mikail Aslan, Şef Bayram Kaplan ve VHKİ Yusuf Öncek tarafından eğitim sunumu yapıldı.
ÖĞRENCİLERE GSS ANLATILDI
Sunumda; “Sosyal Güvenlik Kurumunun amacı nedir, sigortalı kimdir, neden sigortalı olunması gerekir, sigortalı olmanın bugün ve gelecekteki önemi, SGK’nın sigortalıya hastalıkta ve yaşlılıkta sağladığı haklar” gibi konularda geleceğin işverenleri, yöneticileri ve çalışanları olan öğrenciler bilgilendirildi. Ayrıca “Sigorta Hastalıkta Sağlık, Yaşlılıkta Aylık demektir, hem kendinizin hem ailenizin Geleceğini Güvence Altına Almaktır, “Genel Sağlık Sigortasının ne olduğu, gelir testinin nasıl yapıldığı, liseyi bitirecek öğrencilere Genel Sağlık Sigortasında cezalarla karşılaşmamaları için ne yapmaları gerektiği” konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu. İl Müdürü Alaettin Ökten ise; Okullara, özellikle Liselere, diğer Kurum ve Kuruluşlara ve Meslek Odalarına yönelik eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok