
Batman’da ''Tarım ve İnsan'' sergisi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı.
Sergiye; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, İl Kültür Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Şube Müdürleri ve davetliler katıldı.
Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisinin 13 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Nurettin Kiyas, “Serginin amacı, özellikle kırsalda oluşan tarımla ilgili çok güzel görselleri ve tarımla ilgili bir takım güzel sahneleri kentte yaşayan insanlarla buluşturmaktır. Bir nevi kırsaldan kente göç eden insanların kır ile ilgili anılarının tazelenmesi ve diğer kesimlerin kırda hiç görmediği ilginç, güzel resimleri görerek tarımla ilgili bir fikir sahibi olmaları amacıyla bu sergi bakanlığımızca bütün illerimizde düzenlenmektedir." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 02TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 03Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 04KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 05KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 06BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 07“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 08160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 09“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 10BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 11İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 12GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 13POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 14ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 15BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
Henüz Yorum yok