171 İŞYERİ YÜKSELİYOR
Batman’da yapımı süren S.S. Gıdacılar Karma Sanayi Sitesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Batman’ın yeni ticaret merkezi olarak gösterilen projede kaba inşaatın yüzde 90’ı, genel işlerin ise yüzde 80’i tamamlandı öğrenildi.
S.S. Gıdacılar Karma Sanayi Sitesi Başkanı Süleyman Emek, iki yıl önce temeli atılan projede toplam 171 işyerinin yer aldığını ve her biri yaklaşık 1000 metrekare kapalı alana sahip işyerlerinin modern bir yapıya sahip olduğunu söyledi.
5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM HEDEFİ
Projeyle birlikte yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanmasının hedeflendiğini kaydeden Emek, sanayi sitesinin Batman ekonomisine büyük katkı sunacağını belirtti. Gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin tek merkezde toplanmasının ticari hareketliliği artıracağı ifade edildi.
YILSONUNDA HİZMETE AÇILMASI PLANLANIYOR
Sanayi sitesinin yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığını belirten Başkan Süleyman Emek, kent merkezinde dağınık halde faaliyet gösteren gıda sektörünün daha düzenli ve modern bir yapıya kavuşacağını söyledi.
Emek, Batman merkez başta olmak üzere çevre iller ve komşu ülkeler İran, Irak ve Suriye’ye de doğrudan ticaret yapılabileceğini ifade ederek, projenin bölgesel ticaret açısından stratejik bir rol üstleneceğini söyledi. Yıl sonunda hizmete açılması planlanan Batman Gıdacılar Sitesi’nde çalışmalar sürerken, projenin tamamlandığında bölgenin en büyük organize ticaret alanlarından biri olacağı kaydedildi.
Başkan Emek “Sitenin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Batman Milletvekili sayın Ferhat Nasıroğlu, sayın Valimiz Ekrem Canalp ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sitemizin altyapısı konusunda da ayrıca destek bekliyoruz” dedi.
.jpg)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01
- 02
- 03FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 04İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 05“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 06ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 07PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 08TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 09“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 10YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 11ŞEHİR GİRİŞLERİ MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
- 12DEV DEPODA YANGIN
- 13NASIROĞLU, YATIRIM GÜNDEMİNİ CEVDET YILMAZ’A İLETTİ
- 14Büro Memur-Sen’den Başsavcı Barış Arıduru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 15Kur'an kurslarında 2026 Yılı Yaz Kur'an Kursları bugün itibarıyla başladı




Henüz Yorum yok