
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş Nefes Kredisi ile ilgili yayınladığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.
Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi kampanyasını başlattık.
Bu kapsamda Denizbank, Kredi Garanti Fonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan anlaşma gereğince,2020 yılı boyunca faiz ve anapara ödemesiz, 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödemeli 100 bin TL varan tutarlarda kredi başvurularını başlattık.
Brüt faiz oranı yıllık %7,5 olan 100 bin TL Nefes Kredisinin başvurusunda bulunmayı talep eden üyelerimizin Borsamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Denizbank çalışanlarının da bu süreçte esnaf ve tüccarımıza sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İşletmelerimizin Nefes Kredisi’nden yararlanabilmeleri için Borsamızdan ‘Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli Faaliyet Belgesi almaları yeterlidir.
Başkan GÜNEŞ, açıklamasının devamında şunları söyledi.; “İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken yaşanan süreçte üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Nefes Kredisi’ne destek veren TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Nefes Kredisi’nden üyelerimizin faydalanması gerektiğini, kredinin düşük faizli ve ilk 6 ay ödemesiz olması işletmelerimizin rahatlaması açısından oldukça önemlidir”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok