
HÜDA PAR İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız
Büyük fedakarlıklar göstererek Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasının üzüntü verici olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, bunun Batman halkına yakışmayan bir durum olduğunu söyledi.
Sağlık çalışanlarına kolaylık sağlanıp destek olunması gerektiğini ifade eden Şahin, halka çağrıda bulundu.
Kentte Covid-19 ile ciddi anlamda mücadele edildiğini dile getiren Şahin, “Türkiye’nin tümünde olduğu gibi ilimizde de maalesef Covid-19 hastalığı gittikçe artış göstermektedir. Batman’da gerek Valilik gerekse de Sağlık İl Müdürlüğü hizmetlerinde bu anlamda iyileşmeler gözükmektedir. Özellikle hastanelerde artık kuyruklar uzamamakta, oluşturulan imkânlardan halkımız iyi yönde faydalanmaktadır. Bu noktada şu anda ciddi bir sıkıntı görülmemektedir.” dedi.
“Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir”
Sağlık çalışanlarının salgınla mücadele konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:
“Hastalığın ortaya çıkmasından bugüne kadar risk grubunda olan sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri hastalıkla mücadelede bütün çabalarını gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Maalesef geçtiğimiz günlerde filyasyon ekiplerine bazı saldırıların olduğu, bazı sağlık çalışanlarının darp edildiği haberlerini aldık. Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir ve bu durum Batman halkına hiç de yakışmamaktadır.”
“Onlara engel olmak, hele hele saldırmak bize yakışmamaktadır”
Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğine işaret eden Şahin, “HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak halkımıza çağrımız şudur: Sağlık çalışanları bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Bu anlamda ailelerini, çocuklarını bile ihmal ediyorlar. Durum buyken bırakın bu ekiplere saldırmayı bizim onlara kolaylık sağlamamız, destek olmamız lazım. Çünkü bu insanlar bizim hayrımız için çalışıyorlar. Ekiplere sıkıntı çıkarmak, onlara engel olmak, hele hele saldırmak maalesef bize yakışmamaktadır.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 02YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 03YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 04AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 05RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 06ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07İHD, 695.eylemini yaptı
- 08Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 09Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 10BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 11ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 128 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 13HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 14TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 15HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Henüz Yorum yok