Gözler Tenis turnuvasında
Batman’da gözler tüm hazırlıkları tamamlanan dev tenis turnuvasına çevrildi.
Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bölgenin en büyük tenis turnuvasına birlikte ev sahipliği yapacak.
“400 SPORCU KATILIM SAĞLAYACAK”
Doğu ve Güneydoğu’da bulunan 40 takım ve 400 sporcunun katılım sağlayacağı turnuvanın büyük ilgi görmesi bekleniliyor. Tenis şampiyonası 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında TP yerleşkesindeki tenis kortlarında oynanacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonun eksiksiz ve görkemli geçmesi için tüm hazırlıkları tamamladı.
“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Güneydoğu ve Doğu’nun en büyük tenis ligine ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Yapmış olduğumuz tüm organizasyon, etkinlik ve turnuvalarda Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in büyük destekleriyle oluyor. Bakanlığımız ve federasyonlarımızdan gelen tüm bölge, yarı final ve finallerin organizasyonlarını Sayın Valimizin bilgisi ve desteği doğrultusunda kabul ediyor, yenilerinin alınması içinde girişimlerde bulunuyoruz. Amacımız sporla ilimizi en iyi bir şekilde hak ettiği konuma getirmek için tanıtmaktır. 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında 40 takımdan 400 sporcuyu ağırlayacağız. Organizasyonun eksiksiz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Ertuğ Şevket Aksoy’un desteğiyle, daha birçok dev organizasyona ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Dev organizasyona tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 02NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 03Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 04KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 05BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 06Esnafa ramazan çağrısı
- 07Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 08BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 09EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 10ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 11RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 12KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 13Torbadan zehir çıktı!
- 14“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 15KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR




Henüz Yorum yok