İŞKUR tarafından AVM'de stant açıldı
Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, bir alışveriş merkeziyle yaptığı iş birliği çerçevesinde hizmetlerini duyurmak amacıyla stant açtı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "Faaliyetlerimizden biri de hizmetlerimizin tüm toplum kesimlerine ulaşması ve vatandaşın ayağına hizmetlerimizi götürmemizdir. İş yerlerini ziyaret ederek işverenlerimize hizmetlerimizi tanıttığımız gibi açacağımız stant ile İŞKUR'a ilgi duyan herkese iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı hizmeti gibi tüm faaliyetleri halkımıza tanıtacağız." dedi.
Daha iyi hizmet sunabilmek için farklı yerlere de stant açacaklarını belirten Eviz, "İş ve meslek danışmanları tarafından yürütülecek bu tanıtım çalışmamız burası ile sınırlı olmayacak. Halkımızın yoğun olduğu yerlerde stant açmaya devam edeceğiz. Bu hizmetle amacımız iş arayan ve işveren arasında köprü görevi gören, işsizlik ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarını, kurumumuzun hizmetlerini tüm topluma duyurmak ve tanıtmaktır. Böylece İŞKUR faaliyetlerimiz iş danışmanlarımız aracılığı ile birebir vatandaşlara anlatılacak ve bilinçli bir şekilde İŞKUR hizmetlerine yönlendirmeler yapılacaktır." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 02VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 03DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 04TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 05224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 06BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 07PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 08BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 09Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 10TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 11TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 12OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 13STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 14MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 15VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI




Henüz Yorum yok