Yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım yapıldı
Batmanlı genç turizmci, kentte dar gelirli ailelerin çocuklarına ve öğrencilere “Karanlığa bir ışık sen de yak” projesi kapsamında bin adet giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Ayrıca, engelli bir gence de, bir adet tekerlekli sandalye hediye edildi.
Yaptığı yardımlar hakkında açıklamada bulunan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmeciler Birliği Başkanı Hüseyin Aslan, Kurban Bayramı öncesi yetim ve dar gelirli ailelerin çocuklarını sevindirmek istedikleri için bu yardımı yaptığını söyledi.
Ayrıca Aslan, Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan engelli Hayyam Tirki'ye (24) bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireylere her zaman sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Aslan, yapılan yardımlar sayesinde engellilerin çok mutlu olduğunu belirtti.
Daha önce öğrencilere "Karanlığa bir ışık sen de yak" projesi kapsamında yaklaşık 50 bin kitap dağıttıklarını vurgulayan Aslan, "Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde durumu iyi olmayan ve yetim olan öğrencilerimizi giydirdik. Engelli kardeşlerimize de yardımcı olduk, mutluyuz. Yardımlarımız devam edecektir. Öğrenci kardeşlerimize ayakkabı, tişört ve gömlek hediye ederek, sevinmelerini sağladık." dedi.
Kendilerine yardım yapılan çocukların aileleri de sevinçlerini dile getirerek, yardım yapan Aslan'a teşekkürlerini ilettiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok