
Muhtarlar Dicle Edaş'ı Ziyaret Etti
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), kentin sorunlarının ilk ağızdan tespiti ve çözümü konusunda yaptığı çalışmalar kapsamında, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Tüm Muhtarlar Derneği üyelerinden sonra bu kez de Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Batman Şube Başkanı ile üyeleri Dicle EDAŞ’ı ziyaret ederek, sorunlarını aktardı.
Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıya Batman İl Müdürü Faruk İşlek’in yanı sıra Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) İl Müdürü Serhat Öztürk, ilgili birim yöneticileri, TMD Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve derneğin üyesi olan bazı muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki elektrik sorunlarını dile getirdiler.
Dicle EPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, halk ile devlet, halk ile kurumlar arasında muhtarların köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Öztürk, 2016 yılında çok güzel yatırımlar gerçekleştireceklerine değinirken de bu kış fazla sorun yaşanmaması için vatandaşların fuzuli kullandıkları fişleri, prizlerinden çekmelerini istedi.
“KIŞ GELİNCE ORTAYA ‘SORUN’ ÇIKIYOR”
Dicle EDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek ise, vatandaşların mağdur olmaması, kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi alabilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Elektrikle ısınma alışkanlığı nedeniyle kış aylarında birden bire ortaya “elektrik sorunu” diye bir şey çıktığına dikkat çeken İl Müdürü İşlek, “Bizim de eksikliklerimiz olabilir. 30 yıllık sorunu 2-3 yılda çözmek mümkün değildir. Elimizde sihirli değnek yok. Ama niyetimiz halistir. Aşama aşama Batman’da elektrik sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan bu sürede sabır ve destek bekliyoruz.” dedi. İl Müdürü Faruk İşlek, elektrik konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için herkesin bu enerjiyi olabildiğince verimli kullanması, israftan kesinlikle kaçınması gerektiğini de kaydetti.
MUHTARLAR’DAN DİCLE EDAŞ’A DESTEK
Türkiye Muhtarlar Derneği Batman İl Başkanı Fahrettin Kağba ve üye muhtarlar, Dicle EDAŞ’ın iyi niyetinden şüphe etmediklerini belirterek, yapılan çalışmalara destek verdiklerini, yöneticilerin olumlu yaklaşımını da takdir ettiklerini söyledi.
Bu arada, Dicle EDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek, olası arızalarda zaman kaybı olmaksızın kendilerine ulaşabilmesi için belirledikleri yeni telefon ve mail adresini de muhtarlara verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok