İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
Batman Belediyesi ile TPAO Genel Müdürlüğü arasında, toplum yararı gözetilerek imzalanan protokol gereği, TPAO Bölge Müdürlüğü ihata duvarını İluh Deresi’nden 20 metre geri çekmeyi kabul etmişti.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İrmi Mahallesi’ndeki TPAO giriş kapısında başlatılan yeni duvarın ardından bulvarın altyapı, üstyapı, aydınlatma, peyzaj ve yol çalışmalarında sona gelindi. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, sabah saatlerinde başlattığı yol çizgi çalışmalarını tamamladı.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce 2.500 metre uzunluğundaki bulvar çalışmaları 20 Kasım 2024 tarihinden bu yana devam ediyordu.
Yeni bulvar, İrmi Mahallesi’nde yapımı devam eden Bölge Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinin yanı sıra Batman Şehir stadı ile Hasankeyf ve Diyarbakır güney çevre yoluna alternatif yol olarak gösteriliyor. Yapılan yolun faaliyete geçmesi halinde daha önce şehir merkezinden uzak kalan mahallelerin canlanması bekleniyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in girişimleri sonucu Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile çevrede Habip Başkan Parkının sağı ve solunda yapımı süren iki ayrı park, yürüyüş yolları, köprüler, İluh Deresi içerisinde akan su ile minik şelaleler, bölgenin güvenliğini artırmak için çevre düzenlemeleri için vatandaşlara daha kullanışlı alanlar kazandırıyor.



Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 02Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 03Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 04Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 05TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 06BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 07Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 08Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 09Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 10Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 11Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 12İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 13Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 14NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 15PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ




Henüz Yorum yok