KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı ve farklı illerden gelen 24 yönetim kurulu üyesini bölgemize gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında misafir etti.

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı ziyaret programı kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu, Samsun, Tekirdağ ve Tokat illerinden gelen 24 kadın muhtar ilk olarak, Valimizin eşi aynı zamanda Gönül Elçileri Batman Temsilcisi Dr. Ayten Canalp tarafından, Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında ağırlandı.
Öğretmenevinde düzenlenen programın ardından, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve beraberinde ülkenin farklı illerinden gelen 24 kadın muhtar, Vali Ekrem Canalp tarafından Valilik makamında kabul edilerek bir süre görüştü. Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu burada yaptığı konuşmada “Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla buradayız, gelemeyen arkadaşlarımızın da selamlarını getirdik, bizlere burada gösterilen ilgiden çok memnun olduk, bu nedenle başta Sayın Valimiz ve eşi olmak üzere bize eşlik eden herkese teşekkür ederim” dedi.
Muhtarlar heyeti Valilik görüşmesinin ardından Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Manap ve Dr. Fatma Ayhan tarafından Valilik Toplantı salonunda verilen Kişisel Eğitim programına katıldı.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 02Torbadan zehir çıktı!
- 03“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 04KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 05Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 06BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 07 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 08SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 10BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 11HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 12BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 13Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 14TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 15Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı




Henüz Yorum yok