
ARI, TEMA’NIN UYUM EĞİTİMİNE KATILDI
TEMA Vakfı’nın yeni il temsilcilerine yönelik İstanbul’da düzenlediği Uyum Eğitimi Programı’na Batman İl Temsilcisi Evren Arı da katıldı.
TEMA Vakfı, doğa koruma çalışmalarını yerel düzeyde daha etkili hale getirmek amacıyla yeni atanan il temsilcilerine yönelik İstanbul’da bir Uyum Eğitimi Programı düzenledi. Programa, Batman İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Evren Arı da katıldı. TEMA Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen eğitim; vakfın tarihçesi, yürütülen projeler, gönüllülük esasları, iletişim stratejileri ve kurumsal temsiliyet gibi birçok başlık etrafında gerçekleştirildi. Program, yeni temsilcilerin vakfın misyonunu daha iyi kavramasını ve doğa savunuculuğunda ortak bir yaklaşım geliştirmesini amaçladı.
Eğitim süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Evren Arı “TEMA’nın yereldeki etkisini artırmak, gönüllülerle birlikte Batman’ın doğasını korumak ve bu mücadeleyi bilimsel, gönüllü ve sürdürülebilir bir zemine oturtmak adına çok verimli bir eğitim süreci geçirdik” dedi.
Eğitim programı sonrasında, TEMA Batman İl Temsilcisi Evren Arı, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Batman’ın çevre sorunlarına ilişkin gözlemlerini paylaşan Arı, Eylül ayında düzenlenmesi planlanan “Batman Doğasına Sahip Çıkıyor” başlıklı çevre konferansına Ataç’ı onur konuğu olarak davet etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 02ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 038 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 04HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 05TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 06HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 08BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 09VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 10HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 11PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 12BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 13Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 14ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 15Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Henüz Yorum yok