
DEVA'DAN HASANKEYF'E FAKÜLTE GİRİŞİMİ
TURİZM FAKÜLTESİ İÇİN 5 BİN İMZA!
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman'a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine yapılması için imza kampanyası başlattı.
YÖK tarafından Batman'a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak için ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin Hasankeyf'e kurulması büyük bir elzemdir. İlçedeki vatandaşlarımızın da bu yönde ciddi bir talebi bulunuyor. Antik kentimizde turizmi geliştirmek amacıyla her türlü yeni çalışmaya ihtiyaç olduğu çok açık. Özellikle ilçemizde eğitim ve istihdam açısından çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu fakülte ile birlikte bu konudaki sorunları bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var." ifadelerini kullandı.
.jpg)
EMİN BULUT
“KISA SÜREDE 5 BİN İMZAYA ULAŞTIK”
DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, YÖK tarafından Batman'a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "YÖK tarafından Batman Üniversitesi'ne kazandırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçemize kurulması için bir imza kampanyası başlattık. Özellikle ilçemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak olan bu fakülte için altyapı konusunda da ilçemizin eksiklikleri büyük oranda giderilmiş durumda. Çok kısa bir süre olmasına rağmen ilgili kampanyamızda 5 bin imzaya ulaştık. Vatandaşlarımızın talebini içeren imzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz." dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok