
Petrolspor altyapı kararı durduruldu!
Petrolspor alt yapısının kapanma kararının ardından elini taşın altına koyan, Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, kapatmayı durdurdu. Ankara'da TP Genel Merkezini ve ilgili bakanlıkları mesken tutan Hamidi'in bu başarısı her kesim tarafından büyük takdir topladı.
Alt yapısının kapanma kararının ardından ödeneği de kesilen Petrolspor kulübü için Ankara’da girişimlerde bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kapatmayı durdurdu ve ödeneğin tekrar çıkarılması için Ankara'da TP Genel Merkezini ve ilgili bakanlıklarla görüştü.
HAMİDİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Hamidi müjdeli haberi vererek şunları söyledi: “Petrolspor kulübünün TP tarafından sağlanan alt yapı imkanlarının sonlandırılması kararı, tüm Batman’da üzüntüye ve endişeye sebebiyet vermişti. Zira petrolle anılan ve huzurlu bilinen Batman’da Petrolspor kulübü şehrimizin kulübü ve sembolüdür. 1960 yılından beri ilimize spor alanında önemli bir üstlenerek Batman ve ülke sporuna hizmet eden, on binlerce gencimizin spor yapma imkanı bulduğu, halen ağırlıklı olarak dar gelirli aile çocukları olmak üzere 8-18 yaş aralığında 7 dalda bin 200 sporcunun spor eğitimi aldığı, bir çok milli oyuncunun yetiştiği ve bir kısmının halen süper ligde ve milli takımda görev alıp şampiyonluklar elde ettiği Petrolspor Kulübü TP’nin bugüne kadar sağladığı tesis, salon imkanları ve nakdi destekleriyle varlığını sürdürebilmektedir. Sosyal sorumluluk anlayışıyla sağlanan bu takdire şayan desteklerin, Batman’ın bir huzur şehri olarak anılmasında önemli bir rol üstlendiği inkar edilmeyecek bir gerçektir. Bu itibarla, Batman için çok önemli bir yeri olan Petrolspor kulübün varlığını sürdürebilmesi için bugüne sağlanan altyapı imkanlarının devam ettirilmesiyle ilgili olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde ve görüşmelerde bulunduk. Üzüntülerimizi, endişelerimizi, taleplerimizi ve duyarlılıklarımız başta Sayın Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere ilgili mercilere illettik. Halkımızın temsilcisi olarak ilettiğimiz bu haklı talebimiz olumlu karşılanmış, Petrolspor kulübüne bugüne kadar sağlanan desteklerin devamı yönünde karar alınmış ve Batman Bölge Müdürlüğümüze iletilmiştir. Bu önemli kararın halkımıza hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Her zaman Batman’a ve Batmanlılara yönelik haklı taleplerin ve hassasiyetlerin takipçisi olmaya ve Petrolspor kulübümüzün yanında olup destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ayrıca TP Batman Bölge Müdürlüğümüzde çalışan tüm kardeşlerimizin hak ve taleplerini de takip etmekteyiz. Hülasa Batman için her yönüyle sorumluluğumuzun gereği olarak kararlı ve titiz bir çalışma içindeyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla her sıkıntının üstesinden geliyoruz. Halkımızın destekleriyle güzel hizmetlere vesile olmaya devam edeceğiz inşallah.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok