Leventoğlu’ndan Eren’e Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Yardımcısı Oğuzhan Cevat Emre, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen hasbihâlde gençlik üzerine yapılan kültürel, sanatsal, sportif ve farklı alanlardaki etkinlikler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
“BATMAN’DA GENÇLİK ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR”
Batman’daki gençlik faaliyetlerini son derece beğendiğini ve dikkat çektiğini belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Gençlik ve Spor alanında üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtti. Leventoğlu ayrıca, Batman’daki gençlik faaliyetlerinin üst düzeyde olduğunu ve örnek teşkil edecek iller arasında olduğunu ifade etti.
“KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hüsnü Tolga Genç ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik çalışmalarında destek olduklarını ve bazı projelerde koordineli çalıştıklarını söyledi. Başkan Genç; “Batman nüfusunun %53,3’ü 29 yaş altındadır. Ciddi anlamda genç ve dinamik bir gençliğimiz var. Teşkilat olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik faaliyetlerinde, sportif, kültürel, sanatsal ve her alandaki projelerini destekliyoruz.” dedi.
“GENÇLİK BİZİM GELECEĞİMİZ”
İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlar vatanımızın ve bizlerin geleceğidirler. Batman olarak son yıllarda her alanda başarılı projelerimizi hayata geçirerek birçok engeli aştık. Kamu kurum ve kuruluşlarla, STK’larla, kulüplerle ve bizim alanımızda faaliyet gösteren herkese kapımız açıktır.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok