NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını koyan Osman Nasıroğlu “Herkes İçin BATSO” grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi.
BATSO başkanlığı yaptığı dönemde AB ve DİKA Projeleri, Eğitim kompleksi, e-arşiv gibi başarılı projelere imza atan ve iş dünyasının yakından tanıdığı Osman Nasıroğlu, her sektörün temsil edildiği, birleştirici kadrosu ile seçim çalışmalarına hız verdi. Grup ismini de bu bütünleştirici yaklaşımla seçen Osman Nasıroğlu, “Herkes İçin BATSO” grubu ile BATSO’ya ve Batman ticaretine yeni dinamikler kazandıracağı projeleri ise şöyle “Sanayi Şehri Batman, Bölgesel Teşvik Paketlerinin Revizyonu, İhracat ve Yeni Pazarlar, UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi, Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim, E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği, Tekstil Sektörüne Yeni Bir Bakış, Genç Girişimcilerin Desteklenmesi, Uluslararası Fuarlar İçin AR-GE Desteği, Uluslararası Fuar Desteği, Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi, Turizm Sektörü İçin Projeler, ABİGEM, Batman Ticaretine Yön Veren Fuarlar, İl Ekonomik Kurulu, Avantajlı Anlaşmalar, Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi, Yüksek İstişare Kurulu, Oda Üyelik Hizmetleri ve E-BATSO, Meslek Komiteleri, STK’lara Destek, Yöresel ve Yerli Ürünlerin Desteklenmesi, Kadınların İstihdamı ve Girişimlerinin Desteklenmesi, Dijital Gelişim Eğitimleri, Yeşil BATSO, Motivasyon ve Ekip Çalışması, Daha Verimli Bir Gelecek İçin Stratejik Hedefler.
2022 BATSO seçimlerin Batman Sanayisi ve Esnafına hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Nasıroğlu. “Bizim ekip olarak amacımız Batman sanayisine güçlendirmek, esnafı desteklemek ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine en iyi hizmeti sunmasını sağlamaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok