
Başkan Vekili AKSOY, Çalışmaları Yerinde Denetledi
Çömçe kavşağından denetimlerine başlayan Başkan Vekili AKSOY, 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı ve Gülistan caddesi ile Meydan Projesi çalışmalarını bizzat yerinde görerek bilgi aldı. Gülistan caddesinde incelemeleri esnasında Belediye Başkan Vekili, projenin yüklenici firma yetkililerine, esnafın mağdur olmaması için çalışmaların çevrede rahatsızlık oluşturmadan en kısa sürede bitirmeleri talimatını verdi.
Yüklenici firmaya, yürütülen çalışmaları 29 Ekim tarihine kadar mutlaka bitirmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ Esnafımız yüksek kiralar vermektedir. Onların mağdur olmaması için, kesinlikle bu çalışmalar 29 Ekimde tamamlanmalıdır. Halkımız ve esnafımız bizden bu çalışmayı ve performansı bekliyor” şeklinde uyarıda bulundu.
Çalışma alanlarındaki işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, Gülistan caddesi esnafına 1 ay daha sabretmelerini belirterek şöyle konuştu: “ Bu çalışmaların ardından, çalışma kapsamına alınan bölgelerin fiziki yapısına estetik bir çehre kazandırılacak. Bu yeni durumla da halkımızın bu bölgeleri ziyareti artacak böylece bir hareketlilik, bir insan sirkülasyonuna yol açacak. Tüm bunlar da esnafın günlük kazancına olumlu yansıyacaktır.”
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Etüd ve Proje Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, üstlenici firma yetkilileri ve teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan AKSOY’un yanına gelen vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetini ifade ederken, Esnaflar da bu denli kapsamlı bir çalışmanın yoğun bir şekilde yürütülmesi ve kısa süre içinde bitirilecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 013 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 02PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 03KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 04ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 05BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 06BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 07GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 09BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 10MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 12Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 13VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 14Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 15YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
Henüz Yorum yok